Dobro došli na stranicu PERFECT NEKRETNINE – Mi smo licencirana agencija registrirana za poslovanje nekretninama i upisana u Registar posrednika HGK.

Na našoj stranici objavljujemo novosti,oglase za prodaju ili najam stanova i kuća na području Grada Zagreba.

Nudimo Vam profesionalnu uslugu,savjetovanje i sigurnost tijekom kupnje,prodaje ili najma nekretnine.
U suradnji s odvjetničkim timom pružamo potpunu pravnu sigurnost prilikom posredovanja kod kupoprodaje ili najma.
Cilj nam je ostvariti prijateljski,ali stručan i profesionalan odnos s Vama našim klijentima,uštedjeti Vaše dragocjeno vrijeme i olakšati Vam sam postupak kupoprodaje.
Pouzdan najmoprimac na duže vrijeme koji će se ophoditi prema stanu u skladu s potpisanim ugovorom o najmu ili korektan najmodavac koji će poštivati ugovor i privatnost najmoprimca…sve se to može postići uz profesionalni pristup i savjetovanje posrednika.
Svaki postupak kupoprodaje ili realizacije najma je individualan za sebe.Prisustvovali smo im i izrealizirali ih na stotine,vođeni iskustvom s terena i ureda možemo predvidjeti eventualni problem ili nesuglasice. Primopredaja,rokovi,tečajna razlika..samo su neke od tema koje su obavezne u pregovorima kako naknadno ne bi nastali nesporazumi.
Predugovor/ugovor o kupoprodaji nekretine,tabularna isprava,kapara,založno pravo,založni dužnik, zabilježbe, predbilježbe,bračna stečevina,nelegaliziran/legaliziran objekat,energetski certifikat… pojmovi su koji Vas čekaju ako se odlučite za kupnju ili prodaju.Posredovat ćemo pri realizaciji pravnog posla,upozoravati Vas na Vaše obaveze kako bi se realizacija završila s pozitivnim ishodom i što manje stresa.
Vaše zadovoljstvo i povjerenje nam je garancija uspjeha u poslu.
Osiguranjem od profesionalne odgovornosti i eventualne štete osigurani smo kod Euroherc osiguranja d.d.

 

PERFECT NEKRETNINE  jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge,sa sjedištem u Zagrebu,Horvaćanska cesta 166.Upisano u registar Trgovačkog suda u Zagrebu MBS-080912655,Tt-14/9525-4,OIB-98801883970.

Transakcijski račun:Erste&Steiermärkische Bank d.d. HR4024020061100778200